B&B® Voedersystemen voor paarden

B&B® Voedersystemen voor paarden

B&B® powerfeeder

Bespaar gemiddeld 35% op uw kosten voor paardenvoer!

De B&B powerfeeder is een weldoordachte en beproefde krachtvoerautomaat waarmee u uw paarden op een diervriendelijke en gezonde manier kunt voederen.
Korrels, muesli, haver, hooivervangers… voor alle voersoorten heeft B&B een passende oplossing. Tal van hippische bedrijven zijn gelukkig met hun investering in een B&B powerfeeder systeem.

B&B® Voedersystemen voor paarden
Electronische meting | iOS of Android app

Lees meer in de sectie B&B powerfeeder op de Horse Care Welfare pagina.

Anker B&B powerraufe portionsraufe


B&B® powerraufe

Tijdgecontroleerde toegang tot hooi

De B&B powerraufe maakt tijdgecontroleerde toegang tot hooi mogelijk, zowel in groepen en in de stal. Het voordeel van de powerraufe is dat hij gevuld kan worden met hooi voor enkele dagen. Op die manier kunt u beslissen welke tijden en hoelang de paarden toegang hebben tot het hooi. Met tot 50 mogelijke voederintervallen is het de perfecte garantie tegen verveling en ongecontroleerd eetgedrag.

Optioneel kan een hooibevochtigingssysteem worden geïntegreerd zodat uw paard stofvrij kan eten. Dit bevordert de gezondheid van de luchtwegen en is vooral aan te bevelen voor paarden met allergieën.


B&B® portionsraufe

Automatische hooiruif

De B&B portionsraufe is ontwikkeld voor vrijstaand gebruik in paddocks en stallen. Hij is weerbestendig, uiterst stabiel en zelfs bestand tegen trappen van paarden.
De portionsraufe werkt door middel van scharnierende V2A roestvrij stalen panelen
die op voorgeprogrammeerde tijden naar beneden komen om het voer vrij te geven. U kunt uw paard tot vier porties hooi voederen op de tijdstippen die u kiest. De portionsraufe is het optimale hulpmiddel voor gespreid voederen.

Wij gebruiken alleen V2A roestvrij staal voor het basisframe. De bekleding en deuren zijn gemaakt van waterbestendige en kruislings verlijmde panelen, waardoor de
portionsraufe waterdicht is.

B&B® Voedersystemen voor paarden

Brochure B&B Voedersystemen (Engels):

Stel ons om het even welke vraag:

B&B® Voedersystemen voor paarden

B&B® Voedersystemen voor paarden

B&B® Voedersystemen voor paarden

%d bloggers liken dit: